Tisztelt Vendégeink!
 
A vonatkozó kormányrendelet értelmében egyelőre a mozielőadásokat 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A védettségi igazolványt egy másik arcképes igazolvánnyal együtt jegyvásárláskor a pénztárosnak, on-line vásárlás esetén a jegykezelőnek kell bemutatni. 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is jöhetnek moziba, nekik diákigazolvánnyal kell igazolni életkorukat.
 
A mozitermekben vetítés alatt NEM kell maszkot használni, ellenben az előtérben ez szükséges. Az előtérbe és a büfébe bárki bejöhet, büfétermékeket (pl. sós vagy csokis popcornt) elvitelre az is vásárolhat, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Akinek 2020. november 10-e után járt le a klubkártyája, annak a kártya érvényességét meghosszabbítjuk 2021. november 30-ig. Kérjük a szabályok betartását!
A Mozi

A Cinema Nagykanizsa jelenleg 3 teremmel működő premier mozi. 2021-ben tervezzük megnyitni a mozi negyedik termét.

Termeinkben a legmodernebb digitális vetítéstechnikával (NEC és Barco projektorokkal) valamint Dolby 5.1-es hangtechnikával rendelkezünk.

A mozi 2-es termében vetítünk 3D-s filmeket is XPand aktív szemüveges technológiával. A 3D-s filmek csak a tőlünk kölcsönözhető szemüvegekkel nézhetők meg. A szemüvegeket vetítés után sérülésmentesen vissza kell adni a mozi személyzetének.

A mozi büféjében popcorn, nacho’s, sós és édes rágcsálnivalók, üdítőik és ásványvízek vásárolhatók. Büfékínálatunk különlegessége a helyben, frissen készített csokis popcorn.

A moziban lehetőség van zártkörű különelőadások és egyéb rendezvények lebonyolítására. További információk a Terembérlés menüpontban érhetők el.

A moziban többféle reklám- és hirdetési lehetőség áll rendelkezésre. További információkért kérjük, tekintse meg a Médiaajánlat menüt.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.