Tisztelt Vendégeink!
 
A vonatkozó kormányrendelet értelmében egyelőre a mozielőadásokat 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A védettségi igazolványt egy másik arcképes igazolvánnyal együtt jegyvásárláskor a pénztárosnak, on-line vásárlás esetén a jegykezelőnek kell bemutatni. 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is jöhetnek moziba, nekik diákigazolvánnyal kell igazolni életkorukat.
 
A mozitermekben vetítés alatt NEM kell maszkot használni, ellenben az előtérben ez szükséges. Az előtérbe és a büfébe bárki bejöhet, büfétermékeket (pl. sós vagy csokis popcornt) elvitelre az is vásárolhat, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Akinek 2020. november 10-e után járt le a klubkártyája, annak a kártya érvényességét meghosszabbítjuk 2021. november 30-ig. Kérjük a szabályok betartását!
 
Már az első héten is kedvezményes és ingyenes vetítésekkel, továbbá új filmpremierrel várjuk nézőinket!
Bűvölet - Az örökség
Horror, fantasztikus

The Craft: Legacy
2020

Szereplők David Duchovny, Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, Nicholas Galitzine, Gideon Adlon, Charles Vandervaart
Rendező Zoe Lister-Jones
Premier 2020. október 29.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 35 perc

Huszonnégy évvel az 1996-os Bűbáj után az elmúlt évek legnagyobb horrorsikereit szállító Blumhouse égisze alatt végre a mozikba kerül a kultfilm folytatása!
Négy eklektikus tinédzser boszorkány új képességeik felfedezése után rádöbben, hogy nagyobb felelősség hárul a vállukra, mint amit valaha kívántak volna. Hannah-nak és társainak a szembe kell nézniük a mindenhol jelenlévő gonosszal, ehhez azonban félre kell tenniük az ellentéteket, és össze kell fogniuk!
Az elsősorban színésznőként ismert és elismert Zoe Lister-Jones (Férjem védelmében, Salt ügynök) második egészestés mozifilmjében a rendezés mellett a forgatókönyv megírását is magára vállalta, hogy az év leghátborzongatóbb fantasyjével rukkoljon elő Jason Blum produceri felügyeletével olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint a két Golden Globe-díjas David Duchovny, a Golden Globe-díjra jelölt Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, Nicholas Galitzine és Gideon Adlon.
A film az Intercom forgalmazásában 2020. októberétől látható a hazai mozikban. (hp)

https://www.mafab.hu/movies/the-craft-342998.html

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.