Tisztelt Vendégeink!
 
A vonatkozó kormányrendelet értelmében egyelőre a mozielőadásokat 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A védettségi igazolványt egy másik arcképes igazolvánnyal együtt jegyvásárláskor a pénztárosnak, on-line vásárlás esetén a jegykezelőnek kell bemutatni. 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is jöhetnek moziba, nekik diákigazolvánnyal kell igazolni életkorukat.
 
A mozitermekben vetítés alatt NEM kell maszkot használni, ellenben az előtérben ez szükséges. Az előtérbe és a büfébe bárki bejöhet, büfétermékeket (pl. sós vagy csokis popcornt) elvitelre az is vásárolhat, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Akinek 2020. november 10-e után járt le a klubkártyája, annak a kártya érvényességét meghosszabbítjuk 2021. november 30-ig. Kérjük a szabályok betartását!
Kutyák és macskák 3. - A mancs parancs
Akció, családi, vígjáték, fantasztikus

Cats & Dogs 3: Paws Unite
2020

Szereplők Melissa Rauch, Max Greenfield, George Lopez, Callum Seagram Airlie, Kirsten Robek, Princess Davis, Sarah Giles
Rendező Sean McNamara
Premier 2020. november 12.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 24 perc

Gwen, a macska és Roger a kutya titkosügynökök, akik úgy biztosítják a világ békéjét, hogy az emberek mit sem sejtenek a létezésükről. Partnerségük a nagy fegyverszünettel vette kezdetét, amely véget vetett a kutyák és a macskák ellenségeskedésének. Csakhogy az évtizedek óta fennálló békét egy szupergonosz papagáj fenyegeti, aki rájött, hogyan manipulálja a vezeték nélküli frekvenciákat úgy, hogy csak a kutyák és a macskák hallják. Vajon hőseink képesek lesznek megállítani a gonosz szárnyast, vagy újra kitör a háborúskodás a fajok között?
Tíz évvel a franchise második része után Sean McNamara 2020-ban trilógiává bővíti a Kutyák és macskák szériát.
Az egész család számára kikapcsolódást ígérő film novembertől az Intercom forgalmazásában látható a hazai mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.