Tisztelt Vendégeink!
 
A vonatkozó kormányrendelet értelmében egyelőre a mozielőadásokat 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A védettségi igazolványt egy másik arcképes igazolvánnyal együtt jegyvásárláskor a pénztárosnak, on-line vásárlás esetén a jegykezelőnek kell bemutatni. 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is jöhetnek moziba, nekik diákigazolvánnyal kell igazolni életkorukat.
 
A mozitermekben vetítés alatt NEM kell maszkot használni, ellenben az előtérben ez szükséges. Az előtérbe és a büfébe bárki bejöhet, büfétermékeket (pl. sós vagy csokis popcornt) elvitelre az is vásárolhat, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Akinek 2020. november 10-e után járt le a klubkártyája, annak a kártya érvényességét meghosszabbítjuk 2021. november 30-ig. Kérjük a szabályok betartását!
 
Már az első héten is kedvezményes és ingyenes vetítésekkel, továbbá új filmpremierrel várjuk nézőinket!
Medvevilág Szicíliában
Animáció, családi, kaland

La fameuse invasion des ours en Sicile
2020

Szereplők Toni Servillo, Leïla Bekhti, Antonio Albanese, Jean-Claude Carrière, Linda Caridi, Arthur Dupont, Maurizio Lombardi
Rendező Lorenzo Mattotti
Premier 2020. július 16.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 22 perc

Az Oscar-díjra jelölt A vörös teknős című animációs film alkotói ezúttal Dino Buzzati egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb hatású meséjét dolgozták fel az animáció műfajában. A 20. század korszakalkotó gyermekkönyvének filmes feldolgozásában Leander, a medvék királya több élelem és rég elveszett fia, Tóni megtalálásának reményében bundás népével megindul a völgy felé a hegyekből. A történet, mely Szicília varázslatos, fantáziával átitatott hegyei és völgyei között játszódik a medvék és emberek együttélését mutatja be. Csakhogy ez a találkozás olyan veszélyeket is rejtegethet, melyre nem lehet elég felkészült a medvevilág. Vajon az emberi szokások átvétele ellenére képesek lesznek megőrizni a medvék mindazt, ami olyan különlegessé teszi őket?

Lorenzo Mattotti, a világhírű illusztrátor rendezése, a Medvevilág Szicíliában a 2019-es Cannes-i Filmfesztiválon mutatkozott be, ahol szenzációs nézői és kritikai fogadtatásban részesült.

A hazai közönség első alkalommal a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon láthatta a nagysikerű, magával ragadó és káprázatosan egyedi látványvilággal rendelkező animációs filmet, melynek képkockáin valósággal megelevenednek Dino Buzatti összetéveszthetetlen figurái.

A Medvevilág Szicíliában a Mozinet forgalmazásában 2020. tavaszán országszerte látható a magyarországi mozikban.

(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.