Staten Island királya
Dráma, vígjáték

The King of Staten Island
2020

Szereplők Steve Buscemi, Marisa Tomei, Bel Powley, Pamela Adlon, Pete Davidson, Moisés Arias, Robert Smigel, Kevin Corrigan
Rendező Judd Apatow
Premier 2020. augusztus 6.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 16 perc

Scott gyerekkora cseppet sem volt ideálisnak nevezhető, különösen azt követően, hogy mindössze hét éves volt, amikor a 2001. szeptember 11-i terrortámadások során elvesztette tűzoltó édesapját. A fiú, aki egykoron arról álmodott, hogy elismert és megbecsült tetoválóművész lesz, felcseperedett, és már a húszas éveit tapossa, de az ábrándjai egyre távolabb kerülnek tőle. Miközben ő füvezik a haverjaival, és még mindig anyjával él egy háztartásban, húga eltökélten dolgozik a céljai eléréséért, és jól veszi az egyetemista lét akadályait. Azonban minden megváltozik, amikor Scott anyja viszonyba kezd egy marcona tűzoltóval. A srác számára talán elérkezett az idő, hogy túltegye magát gyerekkori veszteségén, maga mögött hagyja a gyászt, és végre saját lábára álljon. De vajon nincs még túl késő ahhoz, hogy megvalósítsa az álmait?

A 40 éves szűz és a Kész katasztrófa Golden Globe-díjra jelölt rendezője, Judd Apatow öt év után tért vissza a direktori székbe, míg a főszerepet a Saturday Night Live-val berobbant fiatal humorista tehetség, Pete Davison alakítja. Az önéletrajzi ihletésű Staten Island királya, mely az UIP Duna forgalmazásában látható a magyarországi mozikban, az ő történetét dolgozza fel. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.