Tisztelt Vendégeink!
 
A vonatkozó kormányrendelet értelmében egyelőre a mozielőadásokat 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A védettségi igazolványt egy másik arcképes igazolvánnyal együtt jegyvásárláskor a pénztárosnak, on-line vásárlás esetén a jegykezelőnek kell bemutatni. 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is jöhetnek moziba, nekik diákigazolvánnyal kell igazolni életkorukat.
 
A mozitermekben vetítés alatt NEM kell maszkot használni, ellenben az előtérben ez szükséges. Az előtérbe és a büfébe bárki bejöhet, büfétermékeket (pl. sós vagy csokis popcornt) elvitelre az is vásárolhat, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Akinek 2020. november 10-e után járt le a klubkártyája, annak a kártya érvényességét meghosszabbítjuk 2021. november 30-ig. Kérjük a szabályok betartását!
Jegyárak

Jegytípus Bruttó ár
2D Gyermek- és diákjegy
Gyermekjegy 12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott filmekre. Gyermekjegyet csak a gyermek jelenlétében lehet vásárolni. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható. Diákjegyet csak a diákigazolvány tulajdonosa vásárolhat.
1 450 Ft
2D Klubkártyás jegy
A moziban 1 évig érvényes névre szóló klubkártya váltható, amely tulajdonosának folyamatos kedvezményt biztosít. A klubkártya ára egy évre 1300 Ft. Klubkártyás jegy a klubkártya és a személyi igazolvány együttes bemutatásával váltható.
1 150 Ft
2D Teljes árú jegy
Teljes árú jegy 2D-s előadásokra
1 650 Ft
3D Gyermek- és diákjegy
12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott 3D-s előadásokra. Gyermekjegyet csak a gyermek jelenlétében lehet vásárolni. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható. Diákjegyet csak a diákigazolvány tulajdonosa vásárolhat.
3D-s vetítéseink csak a tőlünk kapott Xpand 3D szemüveggel látogathatók. A szemüveget vetítés után sérülésmentesen vissza kell adni a mozi személyzetének.
1 690 Ft
3D Klubkártyás jegy
A moziban 1 évig érvényes névre szóló klubkártya váltható, amely tulajdonosának folyamatos kedvezményt biztosít. A klubkártya ára 1300 Ft. Klubkártyás jegy a klubkártya és a személyi igazolvány együttes bemutatásával váltható.
3D-s vetítéseink csak a tőlünk kapott Xpand 3D szemüveggel látogathatók. A szemüveget vetítés után sérülésmentesen vissza kell adni a mozi személyzetének.
1 390 Ft
3D Teljes árú jegy
Teljes áru jegy 3D-s előadásokra. 3D-s vetítéseink csak a tőlünk kapott Xpand 3D szemüveggel látogathatók. A szemüveget vetítés után sérülésmentesen vissza kell adni a mozi személyzetének.
1 890 Ft
Akciós jegyár
Akciós jegyár a megjelölt előadásokra.
900 Ft

 

Törzskártya, ajándékjegy Bruttó ár
Klubkártya
Éves, névre szóló.
1 300 Ft

 

A közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.